FIETS-FACTORY

Fiets Factory biedt U een ruim assortiment van bekende merken tegen scherpe prijzen en levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige fietsen. 

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.Fiets-Factory.nl Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Fiets-Factory.nl er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Fiets-Factory.nl niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. Tussentijdse wijzigingen in prijzen, specificaties, teksten, afbeeldingen zijn voorbehouden. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite (www.Fiets-Factory.nl) beschikbaar wordt gesteld. Fiets-Factory.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Fiets-Factory.nl geen controle heeft. Fiets-Factory.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.