Gratis verzending door heel Nederland

info@fiets-factory.nl     +31681122909     +31681122909    

fiets-factory.nl

Fiets Factory biedt U een ruim assortiment van bekende merken tegen scherpe prijzen en levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige fietsen.

                GRATIS BEZORGEN DOOR HEEL NEDERLAND.

            ALTIJD FIETSEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR.
            SERVICE, GARANTIE & ONDERHOUD.


VOGUE SUPERIOR 3 ELEKTRISCHE BAKFIETS E-BAKFIETS €2199,00

De 7 speed Shimano derailleurversnelling geeft je de ruimte om zelf de mate van ondersteuning te kiezen. De optimale actieradius van de Vogue Superior 3 ligt tussen de 50 tot 70 kilometer op een volle accu, onder meer afhankelijk van het gewicht dat je met je meeneemt. Je vindt de digitale kleurendisplay van deze e-bakfiets midden op het stuur, waardoor deze goed leesbaar is. Daarnaast heeft de display een usb ingang voor je smartphone om onderweg op te kunnen laden.

De Vogue Superior 3 is een stijlvolle elektrische bakfiets voor gebruik in de stad of kleinere afstanden in landelijk gebied. De laadbak biedt meer dan voldoende ruimte om kinderen te vervoeren, of zware boodschappen vanaf de winkel naar huis te brengen. Een uitstekende en stijlvolle keuze wanneer je een volgende stap wil zetten op het gebied van bakfietsen. Bij de Superior 3 is rekening gehouden met design, betaalbaarheid en efficiency.